Spray Date ar nagon dejtingsajt som existerar enormt lange ino Sverige

Saken dar stora fordelen befinner sig priset dom majoritete funktioner kan anvandas aven om n ick ar betalande medlem. Det finns samt relativt flertal funktioner, och siten befinner sig fint upplagd.

Korrekt sasom E-kontakt kallar dom sig pro “Sveriges storsta dejtingsajt”

skada detta far tillrackligt tas tillsammans nagon klamma salt (mer forsavitt det mirake Medlemmar nedom). Spray Date tillampar en ganska unik yta, sam hamnar ino granslandet emella betal- samt gratissajt.

Det forsta intrycket vi tillat bruten Spray Date

efter inloggning ar att det befinner si kanske flyktig att finna krin villi sajten, samt designen ar molnfritt godkand. Dom flesta dejtingsajter erbjuder likartade funktioner, och Spray Date befinner si intet undantag. Det finns gott ifall installningar samt valmojligheter ino profiler/presentation. Sokfunktionen befinner sig klart acceptabel, men vi kan icke slopa att fundera hurs saken dar lagger odla grandios fokus gallande “Langd”, ocks inom snabb-sokningen. Befinner sig det verkligen sa centralt stav flertal?

Marklig unika funktioner finns icke med detsamma, bortsett fran somlig itu profilinstallningarna – exempelvis listan gallande hur sa som utfor de Varm/Kall https://getbride.net/sv/moldoviska-kvinnor/, samt mojligheten att rada opp Favoriter i t.ex. film och litteratu (det har borde ytterligare sajter offerera i vart uppfattning, alldenstund tycke fastan allting kan saga nago pusselbit forsavit hurda herre ar sasom individ).

Sasom gratismedlem kan n sannerligen handla det mesta kungen sajten, inberaknad att maila till andra medlemmar. Begransningen gallande mail ar att n blott kan posta 10 st ifall dagen, nagot n avsevart val kan overtrada forsavitt n borjar notera med en intressant individ. Nagot sasom drar ner betyget nagot befinner sig att sajten ar overfull tillsammans storande annonserin forsavitt ej befinner sig betalande medlem. Det kan verka orattvist att det ska tarv bogsera ner betyget, det befinner sig ju aven fas allt gratis, andock i vart asikt kunde reklamen kunde goras snyggare sam mindre irriterand. Tillsammans det sagt gar bort naturligtvis reklamen forsavitt du valjer att erlagga for tjansten.

Betyget pa saken dar arme punkten blir 3 av 5 mojliga. Upplagget ar fa rorigare ann hos do basta konkurrenterna, och det finns icke speciellt ofta unikt att bringa. Darjamte befinner sig reklamen himla jobbig ifall n ar gratismedlem.

Som fordom namnts kallar sig Spray Date for “Sveriges storsta dejtingsajt”

Vart standardtest visar att det val ej befinner sig stammer, ehur det troligen kan tillverka varit riktig en passage inom tiden. Problemet befinner sig att flertal fran medlemmarna icke loggat in villi himla lange, sam kan foljaktligen ick traffas sasom aktiva inom vart mening. Sasom normalt sokte vi efter kvinns i skild aldrar, ino ett it Sveriges lan, inloggande under senaste manaden. Sa har fordelade sig resultatet

Saso vi tydligt kan kika narvarand befinner sig Spray Date ino tydligt underlage till flertal andra dejtingsajter, bade betal- sam gratisvarianter. Vi hapna over att 50+ segmentet ar odl smatt, emeda det ha vanligtvis befinner si det storsta villig dejtingsajter. Slutsatsen vi kan avvika befinner sig att Spray Date antagligen inneha hejdlost manga medlemmar pa pappret, skada det befinner si ej i synnerhet flera it dessa sasom ar aktiva (inloggade nedanfor senaste manaden). Nagon bra nyhet befinner sig fast a att do majoritete medlemmar verkar serios, vilket befinner sig mer eller mindre forvanande tillsammans avsikt gallande att det ino fundament samt oduglig befinner sig nago gratissajt.

Vi inneha valt att formedla Spray Date betyget 2 it 5 mojliga gallande saken dar narvarande punkten, helt latt eftersom dom erbjuder odla fa aktiva medlemmar.

Det befinner sig sa klart svart att finn nagot att kommentera

pa nar det innefatt priset villi Spray Date, darfor du kan handla himla jatte- inte med att projsa en krona. Istallet for att direkt jamfora priset tillsamman utpraglade betalsajter inneha vi valt att mata tillsamman narmaste konkurrenten Happy Pancake (saso fast a ar fullstandigt avgiftsfri allma funktioner).

Ett abonnemang kostar 89 kr ifall du bara vill betala sta nagon manad, men kan pressas hack ne mot 49 kr/man forsavitt n betalar forut ett absolut ar. Detta upplagget anvander ungefa samtlig betalsajter sig utav, for att attrahera dig mot att fangsla opp dig under ett lang tid framover. Vi rekommenderar stadse att ni borjar tillsamman 1 manad samt inom kort tar lage postumt det mot forsavitt ni vill ga vidar alternativt inte.

Vi anse inte att det promenera att plocka lage mot priset inte me att jamfora tillsamman va n rentav far jamfort tillsamman att befinna gratismedlem. Sanningen befinner sig att det ick finns speciellt massor anledningar att bekosta stav ett abonnemang pa Spray Date. Ehuru det befinner si ett utav dom minsta sajterna sett at antalet aktiva medlemmar, och ni enkel kan experimentera att initiera forbindelse tillsamman do n befinner sig huga itu utan att avlona, titta vi ingen storre motiv mo att bliv betalande medlem forsavitt du ick befinner si mycket verksa pa sajten.

Det befinner sig svar att planter ett rattvist omdome pa nagon sajt som varken befinner sig kostnadsfri- eller betalsajt, andock i slutandan tycker vi att 4 fran 5 mojliga befinner si rimligt.

Sammanfattningsvis kan vi faststalla att Spray Date

hade varit betydligt battre forsavit de haft ytterligar aktiva medlemmar. Aktiva medlemmar befinner sig sjalva forutsattningen sta en finemang dejtingsajt, och gratiskonkurrenten Happy Pancake ager ett jatte massor storre sortiment. Funktionerna dom erbjuder ar absolut okej, skad noll sarskil. Fast an gagna for att dom at blaffig segment kan utnyttjas itu samtliga, betalande alternativt inte.

Var inradan ar saso normal att n provar sajten igenom att design e konto sam blicka omkring bland medlemmarna. Ni ager fullstandig latt ingenting att torska gallande det!

About The Author

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Comments

More Posts You May Find Interesting