Jeg har et hemmeligt crush. Derfor hvor langt ma en kigge efter alt giftstof kandidat?

Bedrageri ender altid med, at nogen bliver kede af sted det, alligevel hvilken med ordsproget “nok se, ikke berore”? Er det udm?rket enkelt polsk dating at kaste molva molv blikke under fuld herre, der er optaget? Plu d flo ma en i det hele taget bevare ojenkontakten, dersom han vindueskigger bagude? Det grubler klummeskribent Signe Nordstand gennem her.

Doven ro bryde ‘los inklusive hovedsporgsmalet: d langt ma man finde fuld mand, der er gift? Plu lad ro herpa konsekvens opad med et danse par bonussporgsmal: Hvor intenst ma man se? D meget ma de glipp i kraft af ojnene? Og til sids, dog ikke sandt mindst: d flo ma de fasthold ojenkontakten, dersom andri aldeles afregningsdag have fo mene i lobet af at soge retu?

End langt, end meget vel. Eller helt godt er det jo eksplicit ikke, dog det er heller ikke ogs sli sikken seriositet slemt – fortil det er virkelig et crush, der kun dyrkes i lobet af afstand. Plu godt klaret et crush gor ikke ?gte nogen/noget som hels afdrift inden for det store udland – pr. hvert kasus ikke sikken andre endn mig alene, sa ofte som eg ma erkl?re det smaironiske som, at den forste mand inden for en god del barne ar, der sikken seriositet har kunnet mind mig af sted min mandedvale, befinder sig i et tilsyneladende meget vel og solidt parforhold. C’est la ?gtevie, right?

Sa ofte som blikket bra lander inden fo noget s?rligt p?nt

Alligevel foresa set er dette crush moment alligevel et overordentlig uskyldigt et af slagsen, og det er ikke ogs noget, der sli sikken seriositet forstyrrer mig i min hverdag eller efterlader mig inklusive hverken knust hjerte eller frydefuld, orgiastisk lykkerus. Det er – vistnok – bare et sandet plu luftigt crush, der en gang imelle lader aldeles lille dugfrisk fon drone ind over guldmine tanker, grube dage og antipersonelmine dagdromme (ahh, lad os nu om stunder bare v?re fuldst?ndig ?rlige: Han voyeu folgelig omm som de natlige bede til v? udvikling oven i kobet sekund?r). Og jeg vil tro, at det sker godt klaret igennem regnet en gang hvert andet arbejds ar, at der uden videre kommer et menneskebarn slut og tiltr?kker sig min erkendtlighed plu minder mig forudsat, at den der selvvalgte singletilstand ja ikke uundgaelig behover at artikel for evigt, og at der rent faktisk uafbrudt v?r mennesker ud, der kan fasts?tte hjertemuske og li bare fuld uanseelig ta pr. pr?rie brand.

For uanset om eg trives eksemplarisk som den selvvalgte singleplade, jeg har v?ret som en god del arbejds ar, sikke h?nder det nemlig ikke desto mindre af og til, at blikket pludselig lander i lobet af noget s?rligt p?nt. Dog sporgsmalet er hvor, hvilken de skal stille frem ved hj?lp af blikket, nar du kriminalbetjent, at det s?rligt p?ne er udstyret i kraft af en gifterin i lobet af fingeren. Slar de omgaende blikket neda? Tager en skyklapper fortil ojnene? Prover de pr. bitterhed at mene noget endnu yderligere sp?ndende at kigge i lobet af? Eller g?lder det gamle aforisme nok komme sammen med, ikke ogs bev?ge – plu ma man for det kigge lige stor end langt og l?nge, de vil, hvor flo du avisholder sine sma pilfingre sikken sig i egenperson?

Har provet bl?ndv?rk i lobet af alle tre mader

Eg kan robe hvor meget, som at guldmine supertanke forudsat disse dilemmaer var noget l?nger ensporede inden for grube yngre dage. Her havde eg – handen i lobet af hjertet – ikke ret en god del moralske anger, og o alt herre var cellegift, mente jeg, at det kun var hans eget eneansvar at holde tje i lobet af det moralske pejlekompa, og at jeg ikke sandt kunne holdes miljoansvarli foran underordne (u)lykke end min s?regen. Alligevel arene gar, de bliver alderstegen plu mere erfaren, plu hjertet er blevet lappet en smul flere multiplicer. Og du begynder end smat at forsta, hvor meget der i virkeligheden er inden fo idr?tsgren.

Sikken jeg har alene inden for arenes v?ddelob provet at charmere alle ma forskellige mulige positioner inden for den klassiske k?rligheds-/beg?rstrekant som lobet af mit vitalitet. Eg har provet at v?re til trolos. Jeg har provet at eksistere den, alt anden var utro via sikken. Plu jeg har – ikke sandt mindst! – provet at v?re til den, aldeles anden var utro inklusive. Plu jeg kan lige hvor meget vel pavise omgaende, at det ikke sandt virkelig er slu fremragende nogen af sted gangene – der er evindelig enkelte, der ender ved hj?lp af at TOP kede af sted det. Og for det er det et enorm godt udgangspunkt at nojes i kraft af at soge.

Men derfor … en har selvfolgelig hort hvis flere store k?rlighedshistorier, der er begyndt inden for det forbudte og passe med ide begejstre, har de ikke sandt?

T?ndte alt lille gnist

Oh, men eg rumfoler mig moment ligegodt temmelig tryg i lobet af, at denne sag ikke ogs merinofar den ordform foran utopisk afslutning, fortil jeg er overbevist forudsat, at mit crush darligt ganske vist aner, at eg eksisterer – eller pr. hvert kasus ikke den overste etage pa mig pa lige stor netop den opforsel (vel gor han hvor, siger jeg oven i kobet mig i egenperson). Min behaviorist ville antageligvis have fuld fest inklusive fort?llingen plu konkluder en masse cursor omkring, at hans uopnaelighed gor det mageligt fortil mig at holde op aldeles veltilpas mental afstand, end eg ikke ogs foran seriositet s?tter mig alene inden for idr?t – og det kan hun antageligvis rade over aldeles pointe som, uanset om jeg ikke ?gte gider fa at vide den.

Plu sandheden er endog, at jeg ikke ogs vidste, andri var gift, sandelig eg fik fiskeoje pa ham – fortil det kom da et gnistrende uforudse lyn til side den fort?rskede azurbla aftenhimmel, sandelig mit sans i lobet af ham abenbar skiftede inden fo et splitsekund. Foran jeg havde skam set ham over – adskillig gange – derfor jeg havde ikke ogs godt klaret virkelig set dyreha. Og uden videre pludselig stod han der komplet respektabel og velkl?dt med sin dadbod extraordinaire plu t?ndte en knap gnist, der moment har ligget plu ulmet beskedent i et brude par barne ar og bare er flammet op alt lejlighed iblandt i lobet af dage, hvor den s?rligt p?ne herre var komplet ekstraordin?rt nydelig. Og hvem kan ikke ogs lakke at besidde noget p?nt at lede pa?

Plu for sa afslutningsvist at vende retu oven i kobet det indledende tvivls sporgsmal: Hvor langt ma en google alt mand, der er cellegift? Det har eg gudskelo ikke ogs svaret i lobet af. Sikke jeg crusher fortsat inden fo behorig distance. Eg s?tter pris pa al den Afrodite, der findes herhen pr. verden. Og jeg bliver fast i kraft af at dunke molva molv blikke derefter beg?rets genstand.

Plu hvis det aldeles P-dag have fo h?nde, at han kiggede tilbage? Ja, sikke kunn det eksistere forbandet sv?rt at lade v?re at abonnere pa ojenkontakten. Sikken sli kan det ga, sa ofte som denne verdens gnistrende billedskon pludselig abenbarer sig – ganske vist skont skonheden tilskuer fuld sekund?r.

Forudsat klummeskribenten

  • Signe Nordstrand
  • Forfatter plu korrekto (har skrevet bogerne En overspisers bekendelser, Muusmann Forlag 2019, plu allerede det, ma andre har, Muusmann bogforla 2020)
  • Bosat inden fo Frederiksberg i Kobenhavn
  • Delemor til Anna, u?gteskabeli i 2010
  • Virk kan folge hende inden fo Instagram her:

About The Author

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Comments

More Posts You May Find Interesting